Spring naar inhoud

Studio marcovader.nl is een opname- en projectstudio gelegen in het mooie historische Delden (nabij Hengelo/Enschede). Op deze site vind je informatie over de mogelijkheden, doelgroep, werkwijze, aanwezige apparatuur en de tarieven van deze studio.

En bij marcovader.nl staan kwaliteit en professionaliteit op de eerste plaats. Dit komt tot uiting in de aanpak van elke opdracht en project, het gebruik van high-end opname-apparatuur, de akoestiek van de opname/afluisterruimte en natuurlijk de jarenlange ervaring.


12 mei 2018 - nieuwe vocal booth

De studio heeft nu ook een aparte ruimte (vocal booth) waarin vocalen, voice- overs/stemmen en akoestische instrumenten opgenomen kunnen worden, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden.


Mocht u toch uw antwoord niet op deze site vinden, neem dan gerust, en vrijblijvend contact op via:

mail: info@marcovader.nl of telefoon: +31 6 21 64 62 56