Over & contactOVer marcovader.nl

Opnamestudio marcovader.nl is een opname- en projectstudio gelegen in het mooie achterhoekse Zieuwent (nabij Lichtenvoorde). Bij marcovader.nl staan kwaliteit en professionaliteit op de eerste plaats. Dit komt tot uiting in de aanpak van elke opdracht en project, ruim 15 jaar praktijkervaring, het gebruik van high-end opname-apparatuur en software en de akoestiek van de opname/afluisterruimte/vocal booth.

PERSOONLIJKE INFO

Marco Vader – geboren 1971 te Rheine (Dld).

Opleiding: Sound Education Nederland (2018) – Pro Audio & Recording Engineer (Cum Laude)
Ervaring met audio recording & mixing: +15 jaar

Marco als DJ

Met ruim 25+ jaar ervaring

Ik heb 25+ jaar gedraaid in diverse discotheken/uitgaangelegenheden en op diverse bruiloften, feesten en ander soort evenementen. Mijn stijl is zo all round als all round maar zijn kan. Dus van reggae naar pop, van rock naar eighties en terug. En dan niet van blokje naar blokje maar gewoon alles in de blender en draaien wat het publiek horen wilt. En omdat (muziek) smaken verschillen is het vinden van de juiste balans in muziekgenres tijdens de avond zeer belangrijk (en mijn sterke punt).
Omdat ik DJ apparatuur heb welke overal en altijd toegang heeft tot de gehele database van Tidal (dus ook tijdens het optreden) heb ik 80 miljoen tracks tot mijn beschikking (legaal natuurlijk :-). Als daar het verzoekje niet tussen zit, krijg jij je geld terug
Mijn vaste draaistek in het weekend was bij Paddy’s in Enschede (bijna 20 jaar).

Boeken via Showbird

Get in Touch

Meer weten? Vul onderstaand formulier maar even in (bellen kan natuurlijk ook)

    Contact info


    06 41 24 6110

    info@marcovader.nl

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com